Track Punk Racing

Suomi, tämä jään ja pakkasen maa, ajetaanko täälläkin kilpaa? Sama kysymys kuuluu aina välillä niin Suomessa kuin ulkomailla. Ulkomailla ihmetystä herättää myös pyörän pinkki väri sekä kypärän alta näkyvä letti. Ylpeänä voimme esitellä kisakuskimme Jenny Ruokolaisen.
Tiimin nuoren, vasta 17-vuotiaan kuljettajan, jolla on pitkä kilpaura takana. Jenny on voittanut Suomessa mestaruuksia, ajanut rataennätyksiä ja viimeisimpänä hän on voittanut kaksi kertaa peräkkäin Moriwaki Cup:n. Maailmalle hän lähti kokeilemaan siipiään kovatasoiseen European Talent
Cup:iin ja ainoana tyttönä herättänyt hämmästystä.

Haluamme tuoda esiin sen, että tämä harrastus on kaikkien tavoitettavissa ja vaikka olisi aloittelija, niin pyörän huoltoa ei pidä laiminlyödä vaan aina on syytä huolehtia pyörästään kuin kilpakalustosta. Olemme tuoneet myös esille naismotoristeja sekä olemme korostaneet, että naiset voivat ihan yhtälailla huolehtia omista pyöristään kuin miehet.

Olemme pieni racing-tiimi ja teemme kaiken itse. Meillä ei ole isoja rekkoja niinkuin monilla muilla tiimeillä, mutta taistelutahtoa ja periksiantamattomuutta löytyy senkin edestä. Tiimiin kuuluu kuusi jäsentä, Sami Vieltojärvi, Jenni Jokela, Mari-Anne Päivinen, Sven Rösch, Jenny Ruokolainen sekä hänen isänsä Janne Ruokolainen. Kaikki ajamme itse radalla ja puuhastelemme yhdessä pyörät kuntoon tiimitallissa.

Jenny kun lähtee kisaan, niin huolehdimme hänelle kaluston kuntoon. Hän lähtee ihan samalta viivalta kun pojat ja pyörän on tärkeää olla kilpailukykyinen. Kun hän starttaa, niin hänen ei tarvitse miettiä pyörän tekniikkaa vaan voi keskittyä ohituspaikkojen löytämiseen ja hyvään ajotekniikkaan. On ollut hienoa nähdä kuinka pinkki-musta-keltainen pyörä kiitää samoilla radoilla missä ajetaan Moto GP-kilpailuita ja kuinka isot kamerat seuraavat etenemistä jokaisessa mutkassa.

Tämä on laji joka on parasta paikanpäällä! Mikä on sinun tekosyysi, että et kokeilisi itse?

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.