Jenny Ruokolainen kilpailee FIM CEV European Talent Cup -sarjassa Track Punk Racing -tiimissä. Kilpailukausi jatkuu Espanjan Jerezissä viikonloppuna. Ruokolainen aikoo ajaa Jerezin lisäksi myös Albaceten kilpailun lokakuun alussa.

European Talent Cupia ajetaan Hondan vakio Moto3 -pyörillä ja kilpailut ajetaan pääosin Espanjassa. Se on yksi kovatasoisimmista Moto3-sarjoista maailmassa – Talent Cup -luokassa on 68 kuljettajaa ympäri maailmaa. Ruokolainen on sarjan ainoa pohjoismaalainen.

FIM CEV -kilpailuissa ajaa European Talent Cup -luokan lisäksi myös World Championship Moto3- ja European Championship Moto2 -luokat. Ruokolainen on ainoa naiskuljettaja koko FIM CEV -kilpailuissa.

Kilpailuviikonloppuja European Talent Cupissa on tällä kaudella takana neljä, ja nyt kausi jatkuu Jerezissä kesätauon jälkeen. Rata on Ruokolaiselle tuttu, hän pääsi ajamaan testiä radalla viime viikonloppuna.

– Rata on todella hieno ja hauska ajaa. Se on hyvin erilainen, kuin radat Suomessa, siellä on paljon nopeita mutkia, joita ei Suomesta hirveästi löydy. Radalla on myös paljon tiukkoja mutkia ja kovia jarrutuksia, jotka sopivat minulle, Ruokolainen kertoo.

– Ajoin testit Moriwaki -pyörällä. Torstaina ja perjantaina pääsen ajamaan Moto3 -pyörällä virallisiin kilpailuharjoituksiin. Viikonloppu tulee varmasti olemaan todella vaikea, mutta yritän parhaani.


adworksJJS_BBQ_vaakasponssi
0
Ostoskori
Korisi on tyhjäPalaa kauppaan
Apply Coupon