Refund and Returns Policy

Toimitus- ja maksuehdot

Oikeudellisesti ostaminen ja tilaaminen merkitsevät sopimuksen tekemistä. Sopimusta ei voi kumpikaan osapuoli yksinään muuttaa. Kauppaa ei siis voi noin vain peruuttaa, vaikka tulisikin katumapäälle. Sekä ostajan että myyjän velvollisuuksista ja oikeuksista säädetään kuluttajansuojalaissa, jota myös Track Punk Racing (tmi Sami Vieltojärvi, y-tunnus 2599092-8) toiminnassaan noudattaa. 

1. Tilaaminen
2. Maksaminen
3. Toimitus
4. Lapset ja nuoret
5. Tilausvahvistus
6. Palautukset
7. Takuu ja hyvitykset
8. Käyttöohjeet ja tuotetuki
9. Reklamaatiot

1. TILAAMINEN

1.1 Tilaustavat
Tilauksen voi tehdä joko

  • ostoskoria käyttäen verkkosivuillamme (old.trackpunkracing.com)
  • sähköpostitse ([email protected])

Tilaus vahvistetaan tarpeen mukaan joko puhelimitse tai sähköpostitse. Tilauksen yhteydessä on tärkeää antaa ajan tasalla olevat yhteystiedot.

Uusien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).

1.2 Käyttäjätunnukset
Ensimmäisen verkosta tehdyn tilauksen lopuksi järjestelmä luo tilaajalle käyttäjätunnuksen tuolloin annetun sähköpostiosoitteen pohjalta mikäli käyttäjä on näin valinnut tehtävän. Tätä käyttäjätunnusta ei voi jälkikäteen muuttaa. Salasanan ja yhteystietojen muuttaminen onnistuu Tilinhallinnan (Omat sivut) kautta verkkosivuillamme. Hallitakseen omaa käyttäjätiliään, tulee käyttäjän olla kirjautuneena sisään. Käyttäjätiedot päivittyvät automaattisesti aina, kun käyttäjä tekee uuden tilauksen. Tehdyt tilaukset kohdentuvat automaattisesti asiakkaan käyttäjätunnukselle sähköpostiosoitteen perusteella. Ongelmatapauksissa tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Käyttäjätunnusten tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. 

2. MAKSAMINEN

2.1 Postimyynti
Maksutavoiksi verkkosivujemme kautta tilattaessa käyvät seuraavat maksutavat:

  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express (Stripe)
  • Maksutavat Bambora PayFormin kautta

2.2. Maksaminen Bambora PayFormin avulla

Yhtenä verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat Bamborassa

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Mash.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Mash: Mash Laskulla saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista ja 45 päivää korotonta maksuaikaa. Voit myös halutessasi muuttaa laskun kätevästi osamaksuksi. Mash Osamaksulla maksaessasi voit valita itsellesi sopivan maksuajan (3 kk, 6 kk, 9 kk, 12 kk, 18 kk, 24 kk) ja saat tilaamasi tuotteet ennen maksamista. Voit myös milloin tahansa maksaa koko summan kerralla ilman lisäkuluja. Mash Laskun tai Osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 20-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–10.000 euron ostoksille. Lisätietoja Mashista osoitteessa https://www.mash.com/fi/kuluttajille/hinnasto

Mash Finance Oyj:llä on oikeus tarkastaa Mash Laskulla tai Osamaksulla maksavan asiakkaan luotto- ja osoitetiedot ja myöntää tai evätä luotto niiden perusteella. Mash Finance Oyj (2159120-9) on vuodesta 2007 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: [email protected]
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

3. TOIMITUS

3.1 Postitus
Logistiikkakumppanimme ovat Posti ja Matkahuolto. 

Emme toimita tuotteita Suomen rajojen ulkopuolelle. 

Perimämme toimituskulut ovat asiakkaan nähtävissä tilausta tehtäessä. Noudoista ei peritä toimitus- tai käsittelykuluja. Mikäli maksat tilauksesi etukäteen, saamme yleensä tiedon maksusuorituksesta välittömästi ja voimme näin toimia nopeasti. 

Postitamme tilauksen sisällöstä riippuen 1-3 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus näkyy tilillämme (otathan mahdollisen pankkiviiveen huomioon). 

Vastaamme siitä, että tuotteet postitetaan hyvin pakattuina. Joskus – onneksi hyvin harvoin – tästä huolimatta paketti ei selviä ehjänä perille. Postilla ja Matkahuollolla on kuljetusehtojensa mukaan korvausvastuu, jos lähetys on vahingoittunut kuljetuksessa. Jos asiakas huomaa paketin vaurioituneen, kun hakee sitä postista, tulee hänen heti tehdä kirjallinen vahinkoilmoitus kuljetusliikkeeseen. 

Alkuperäinen pakkaus ja mahdolliset pehmusteet/styroksit kannattaa säilyttää, jotta mahdollisessa takuutapauksessa tuotteen saa toimitettua turvallisesti takuuvaihtoon. 

3.2 Noudot
Varaamme noutoon tilattuja tuotteita seitsemän (7) päivää, jonka jälkeen tilaus automaattisesti perutaan. Noutoajat ja paikat sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

4. LAPSET JA NUORET
Alaikäiset voivat tehdä vain pienehköjä ja tavanomaisia ostoksia – tosin 15 vuotta täyttänyt voi käyttää omia ansioitaan merkittävämpiinkin ostoksiin. Itsenäisiä luottosopimuksia alle 18-vuotias ei voi tehdä lainkaan. 

5. TILAUSVAHVISTUS
Välittömästi verkkotilauksen tekemisen jälkeen, asiakas saa automaattisesti sähköpostilla kopion tehdystä tilauksesta. Tilauksen tietoja voi tarkastella myös Tilinhallinnan kautta. 

6. PALAUTUKSET
Etämyynnissä on 14 päivän palautussoikeus laskettuna tilatun tavaran vastaanottamisesta. Tämä ei koske Suomen rajojen ulkopuolelle toimitettuja tuotteita eikä ohjelmistotuotteita tai tuotteita, joita ei voida myydä edelleen ilman huomattavaa tappiota. 

Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoituksen voi tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä. Ilmoituksen voi tehdä sähköpostitse tai verkkosivujen yhteydenottolomakkeen kautta. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista / matkahuollosta ei riitä. Ostajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että peruutusilmoitus on tehty. 

Ostajan on pidettävä vastaanottamaansa tavara olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta hänellä on oikeus peruuttamistilanteessa saada maksamansa summa kokonaan takaisin. Tuotteeseen voi tutustua samaan tapaan kuin myymälässä, mutta tuotetta ei kuitenkaan saa ottaa käyttöön. Jos ostaja ei pidä tavaraa olennaisesti muuttumattomana tai vähentymättömänä, yrityksellä on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa. Jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi, yritys voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa. 

Jos ostaja peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Ostajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. 

Palautuksesta aiheutuvat toimituskustannukset maksaa ostaja. 

Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, ostajalla ei ole oikeutta saada takaisin koko maksamaansa summaa. Lisäksi mikäli ostaja on valinnut muun kuin edullisimman toimitustavan, esimerkiksi pikatoimituksen, yrityksen ei tarvitse palauttaa siitä aiheutuneita ylimääräisiä kustannuksia. 

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta yritysten välisessä kaupassa. 

Suomen kuluttajansuojalain mukaisesti myymäläkaupassa tuotteilla ei ole automaattista palautus- ja/tai vaihto-oikeutta. Rajatusta avokaupasta voidaan kuitenkin ostohetkellä tapauskohtaisesti sopia. Tällöin asiasta tulee aina lisämaininta ostokuittiin. 

7. TAKUU JA HYVITYKSET
Takuuaika on mainittu tuotteen kuvaustiedoissa sekä tilausvahvistuksessa ja/tai -kuitissa. Emme vastaa mahdollisesta valmistajan myöntämästä pidemmästä takuuajasta. Kaikilla myymillämme tuotteilla (pl. poistotuotteet) on vähintään 14 vuorokauden toimintatakuu. Käytetyt tuotteet myymme sellaisina kuin ne ovat. Takuuaika ei ole riippuvainen tuotteen varsinaisesta käyttöönottopäivästä, vaan se lasketaan kalenteripäivissä ostohetkestä lukien. Kuitenkin, jos takuuaika päättyy lauantaina, sunnuntaina tai itsenäisyyspäivänä, vapunpäivänä, joulu- tai juhannusaattona, on ostajalla oikeus takuuseen vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Joidenkin tuotteiden takuu hoidetaan Suomessa keskitetysti tuotteen valmistajan tai heidän nimeämänsä kolmannen tahon puolesta. Näitä tuotteita ei siis tule tuoda tai lähettää meille vaan ottaa suoraan yhteyttä takuun hoitavaan osapuoleen. Joissain tapauksissa valmistajien takuupalveluun sisältyy viallisen tuotteen noutaminen kotoa/työpaikalta tai korjaus paikan päällä.

Mikäli tuotteen takuuta ei hoida valmistaja tai heidän nimeämänsä taho (ks. yllä), hoituu takuu meidän kauttamme. Tärkeää on, että vian havaittuasi otat meihin yhteyttä heti.

Takuuhuoltopyynnön hyväksymisen jälkeen kuluttajan tulee toimittaa viallinen tuote Postin tai Matkahuollon kautta asiakaspalautuksena samalla tavoin tai vastaavasti pakattuna kuin alkuperäinen lähetys. Takuu raukeaa, mikäli tuote vaurioituu postissa lähettäjän huolimattomuuden vuoksi. Asiakaspalautussopimuksen ansiosta me siis maksamme postikulut takuupalautusten osalta kumpaankin suuntaan. Emme lunasta matkahuoltoon tai postiin postiennakolla lähetettyjä lähetyksiä. 

Mikäli ostajan on ollut yritys, yhdistys tai vastaava muu taho kuin kuluttaja tulee hänen toimittaa tuote takuuvaihtoon omalla kustannuksellaan. Mikäli asiakas tässä tapauksessa palauttaa virheellisesti takuuvaihtolähetyksen asiakaspalautuksena, veloitamme toimituskulut jälkikäteen hinnastomme mukaisesti. 

Kuluttoman takuuvaihdon tarjoamme vain Suomessa. Mikäli tuote toimitetaan takuuhuoltoon Suomen rajojen ulkopuolelta, jäävät postikulut molempiin suuntiin asiakkaan maksettaviksi. 

Takuupalautuksen mukana tulee olla alkuperäinen ostokuitti (tai kopio siitä) ja vikaselostus. Mikäli tuotteessa ei ole vikaa, perimme takuuehtojen mukaisen tarkastusmaksun. Myös selvästi virheellisten palautusten osalta pidätämme oikeuden periä kohtuullisen tarkastusmaksu. 

Jos tuotteessa on kuluttajansuojalain tarkoittama virhe, kuluttajalla on oikeus hyvitykseen. Ensijaisesti pyrimme korjaamaan virheen tai vaihtamaan tuotteen virheettömään tai vastaavaan toiseen tuotteeseen. Toissijaisesti voimme harkita virheen hyvittävää hinnanalennusta. Kaupan purku on vasta viimeinen vaihtoehto.

Sovitut hyvitykset maksetaan aina tilisiirtona mahdollisimman pian ja kuitenkin viimeistään 7 päivän kuluessa kaupan purkamisesta. Hyvityksiä ei koskaan makseta käteisellä. 

8. KÄYTTÖOHJEET JA TUOTETUKI
Ellei toisin mainita, uusien myymäläpakattujen tuotteiden mukana toimitetaan korkeintaan englanninkieliset käyttöohjeet. Käytettyjen tuotteiden mukana ei yleensä toimiteta asennusohjeita, mutta ne ovat useimmissa tapauksissa ladattavissa valmistajien verkkosivuilta.

Virheellisestä asennuksesta aiheutuvat ongelmat eivät kuulu takuun piiriin. Myymämme osat ja tuotteet ovat erikoistuotteita, ja ne on tarkoitettu vain alan ammattilaisten asennettaviksi. Mikäli asennus ei omin avuin onnistu, suosittelemme käyttämään asennuspalveluitamme. 

Emme tarjoa tuotetukea myymillemme tuotteille.

9. REKLAMAATIOT
Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot tulee lähettää 7 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Reklamaation voi lähettää asiakaspalveluumme sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Kaikkiin edellä esitettyihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet käsitellään Hyvinkään Käräjänoikeudessa.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). 

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram